Prodej, Rodinné domy, 207 m2 -

Cena: 8 890 000 Kč
Informace k ceně: včetně provize
Financování:na hypotéku za 38 289 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Domažlice
Lokalita: Semněvice
PENB: G
Aktualizace: 09.04.2024 16:01
Číslo zakázky: 55087
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 170 m2
Výměra pozemku: 1353 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: jiné
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Na prodej moderní rodinný dům 6+kk s terasou, bazénem a garáží stojící uprostřed překrásné zahrady v obci Semněvice, 8 km od Horšovského Týna. Stylová dřevostavba z roku 2010 nabízí dostatek prostoru pro komfortní rodinné bydlení. Dům je moderně vybavený a má velmi nízké náklady na provoz. Vytápění zajišťuje elektrický kotel nebo krb s výměníkem, který dřevem dokáže vytopit celý dům. Je napojen na obecní vodovod a odpad je sveden do ČOV, ze které vyčištěná voda putuje do zásobníku o kapacitě 9 m3 a odtud se dále využívá na zalévání apod. Teplou vodu zajišťuje bojler v kombinaci s fotovoltaikou.

Dům stojí uprostřed udržované zahrady, kde najdeme bezén 3 x 6 m, dále přírodní jezírko s rybami, garáž pro dvě auta a dvě kolny na nářadí a další vybavení. Absolutní soukromí zajišťují vrostlé keře, zahrada má také instalovány rozvody vody a elektřiny. Celý pozemek je oplocen a vede k němu asfaltová příjezdová cesta.

Semněvice nabízejí vedle překrásné krajiny českého venkova také základní občanskou vybavenost. V obci je obchod, hostinec, kulturní dům a také zámeček. Nemovitost je vhodná pro někoho, kdo hledá moderní, avšak klidné bydlení uprostřed přírody a přitom v dobrém dosahu města a také dálnice D5, která je vzdálena necelých 10 minut cesty. Moderní pojetí domu, malá energetická náročnost, soběstačnost a nízké náklady na provoz z něj dělají také dobrou investici do budoucna.

Energetický štítek je stále ve výrobě, proto je dle zákona uvedena třída G.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 137 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop