Prodej krásného stavebního pozemku v Nové vsi u Kdyně o výměře 2617m2

Cena: 2 878 700 Kč
Financování:na hypotéku za 12 398 Kč měsíčně
Druh: stavební - bydlení
Typ: prodej
Okres: Domažlice
Lokalita: Nová Ves
Aktualizace: 05.09.2024 00:40
Číslo zakázky: 6696870
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 2617 m2
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Každý z nás má různé priority pro své snové bydlení. Někdo preferuje ruch velkoměsta a vše na dosah, někdo naopak touží po klidu, permanentním zpěvu ptáků a závanu voňavého vzduchu okolní panenské přírody. Pokud jste se našli v tom druhém případě, potom Vás toto místo naprosto okouzlí.

Pozemek, který je předmětem tohoto prodeje se nachází uprostřed obce Nová Ves na Kdyňsku. Jeho rozloha je 2617 m2. Na katastru je vedený jako trvalý travní porost a dle územního plánu je určený pro bydlení v rodinných domech. V případě zájmu lze pozemek rozdělit na dvě poloviny.

K pozemku vede zpevněná komunikace, ve které je obecní vodovod, kanalizace a na hranici pozemku též elektřina. Plynem obec nedisponuje.
Součástí prodeje bude odkup části příjezdové cesty, která vede k pozemku.

A kde Nová Ves leží? Necelé 4 kilometry jižně od Kdyně, v údolí obklopeném zalesněnými vrchy Čepice, Ráj a nejvyšším vrchem Bezný (658,9 m n. m.) Obcí protéká Novoveský potok. Ze strání nad Novou Vsí je překrásný výhled na zvlněnou krajinu českého pohraničí s pásmem Českého lesa a německé Bavorsko s dominantou Hohen Bogenu. Nejvýznamnější památkou v blízkosti Nové Vsi je poutní kostel Svaté Anny a dále kostelík sv. Václava na Brůdku. Okolí v každém případě vybízí k procházkách, či sportovním aktivitám. Tohle místo je opravdu ráj:-).

Myslím, že tu správnou emoci, ještě než Vám pozemek ukáži osobně, zažijete shlédnutím videa a fotografií z dronu.

A pokud moje nabídka zabrnkala na tu Vaši správnou struhu, budu se s Vámi brzy těšit na prohlídce:-).




Realitní makléř:

Lucie Marečková
tel: 420226256126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 133 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop